Ultimo Curso 2014, Objetivo Cumplido!!

En 2013 tuve un sueño, lo escribí en un papel, subrayé cada palabra, visualicé el resultado, era eso lo que quería!! Plan de acción y… Objetivo Cumplido!!

Ayer jueves hicimos nuestro último taller 2014!!

Pudimos catar la esencia del Análisis Transaccional… y según se dice… nos quedamos con ganas de más…

Parece que fue ayer y ya han pasado 8 meses desde que empezamos con el primer curso de PNL. Desde entonces: Medita-Reiki-Coach, 4D Communication, Creatividad, Wellness-Coaching, Autoestima y Análisis Transaccional… Píldoras formativas de autoconocimiento, pequeños cursos y talleres que nos han permitido crecer por dentro desde el respeto en la diversidad. Un espacio de adultos donde algo muy especial y mágico nos une.

En 2015, seguiremos con más formación, con actividades y dinámicas de grupo. Seguiremos ofreciendo la posibilidad de poner en práctica la Inteligencia Emocional y Social tanto desde el alumno como del docente.

Y aquí os dejo algunas sugerencias para ir abriendo boca:

A) Estic fet un embolic. Alguna pista?

A vegades ens costa veure les coses clares perquè se’ns barregen, emocions, interessos, desitjos contraposats, … Explicarem una eina que ens pot donar pistes que ens poden ajudar a posar-nos en camí i a veure-ho més clar. Una de les gràcies de l’eina és que, un cop dominada, la podem aplicar en qualsevol moment, en només 10 minuts, i ens dona una visió de com flueixen els nostres pensaments.

B) Multiplica per sis els teu pensament

Usant la tècnica dels “Seis sombreros para pensar” d’Edward de Bono, podem pensar de 6 maneres diferents, cada una representada per un barret de color: blau, vermell, groc, negre, groc, verd i blanc. Fent-ho així, aconseguim conèixer els fets reals, donar el seu lloc a les emocions, valorar tots els aspectes, potenciar la creativitat i pensar ordenament. Quasi res! Es pot usar individualment, millorant dràsticament la qualitat del pensament, com en grup, agilitant les reunions i facilitant la cooperació entorn d’un objectiu.

C) Eines de pensament

Tal com les eines mecàniques expandeixen les nostres possibilitats i habilitats manuals, les eines de pensament ens expandeixen les nostres habilitats de pensar. I pensar millor … segur que aporta millors resultats a la nostra vida. Aquestes eines de pensament estan dissenyades per ser pràctiques, fàcils d’aprendre i d’usar. Cada una fa una funció senzilla, com un martell o un tornavís, però ben feta. Aplicada en el context oportú, és molt eficaç. Com un tornavís o un martell que agafem de la caixa d’eines quan ens convenen. Expandeixen les nostres possibilitats i habilitats. Sota una aparença enganyosament senzilla, s’amaguen eines poderoses. En cada sessió es veuen dues eines.

D) Mapes mentals

Els Mapes Mentals (Mind Maps) tenen una virtut: organitzen la informació tal com ho fa el cervell, connectant-la. Per això són útils en multitud de circumstàncies: per estudiar, per desenvolupar temes, per deixar fluir el pensament creatiu, per estructurar coses disperses, per preparar discursos o conferències o informes, per anar pensant sobre un tema en diversos moments, per gestionar múltiples tasques i tenir-les totes a la vista en un sol full, … Veurem com construir-los i eines informàtiques gratuïtes que ens ajuden a donar-los una imatge professional.

E) Creativitat: com funciona i com potenciar-la + Sessió creativa

D’aquest taller alguns ja en vàreu fer les dues primeres sessions abans de l’estiu. Faltava la fer una sessió creativa sencera. Si no s’han fet les altres dues primer, no funciona. Per si els qui ja vàreu fer les dues primeres teniu interès en fer la tercera, proposaria fer una sessió potser una mica més llarga, juntament amb els “nous”, que englobi el contingut de les dues primeres, però amb una dinàmica diferent, per estar tots al mateix nivell per fer la tercera. O quelcom similar.

F) Tècniques de creativitat

Sessions específiques per treballar una o dues tècniques de creativitat concretes.

G) Quin és el meu model de negoci?

Quan volem emprendre un negoci o una nova línia d’activitat, cal tenir clar quin és el nostre model de negoci. El Bussiness Model Canvas d’Alexander Osterwalder ens dona l’eina per reflexionar sobre nou aspectes clau: Clients, Proposta de Valor, Relació amb els clients, Canals, Ingressos, Recursos, Activitats clau, Aliances i Despeses.

Y También:

 • Inteligencia Emocional
 • Coaching x Valores
 • Coaching Game
 • 40 Dinámicas grupales. Crecimiento y Autoconocimiento personal.
 • Meditación con Cuencos Tibetanos
 • Mindfulness
 • Comunicación No Verbal
 • Terapias Naturales EMDR, EFT (Tapping), Ho’oponopono
 • Eneagrama
 • Constelaciones
 • Programación Neurolingüistica
 • Autoestima y Liderazgo
 • Análisis Transaccional
 • Coaching en acción
 • Coaching con PNL

Muchas gracias a todos/as por vuestro cariño y apoyo, Seguiremos cumpliendo objetivos y disfrutando del camino!!

Feliz Instante!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s